Chili con carne med oksehale
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kidneybønnerne sættes i blød i rigeligt vand natten over.
Oksehalerne brunes grundigt af, tilsæt porre, løg og gulerødder i grove stykker og brun også dem af. Tilsæt kidneybønner, tomat, hel chilipeber, wiskye og vand og bring det hele i kog. Den hele chilipeber kan tages op når man synes retten er stærk nok. Det hele koger til kødet er mørt og nemt kan pilles af benene, 3-4 timer. Halerne fiskes op og kødet pilles af og kommes tilbage i gryden. Smages til med salt, mild chili og mørk chokolade (kan undlades). |
|
Opskriften er vist 10030 gange,
og udskrevet 55 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne