Chili con carne med oksehale

Chili con carne med oksehale, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Chili con carne med oksehale, billede 4 Chili con carne med oksehale, billede 1 Chili con carne med oksehale, billede 2 Chili con carne med oksehale, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.kidneybønner
 
2 kg.oksehale
 
2 porre
2 løg
4 gulerødder
1 rød chilipeber
1 ds.hakkede tomater
3 dl.whisky
1 l.vand
 
1 spsk.mild chili
50 g.mørk bitter chokolade
 
Opskrift:
Kidneybønnerne sættes i blød i rigeligt vand natten over.

Oksehalerne brunes grundigt af, tilsæt porre, løg og gulerødder i grove stykker og brun også dem af. Tilsæt kidneybønner, tomat, hel chilipeber, wiskye og vand og bring det hele i kog. Den hele chilipeber kan tages op når man synes retten er stærk nok. Det hele koger til kødet er mørt og nemt kan pilles af benene, 3-4 timer.


Halerne fiskes op og kødet pilles af og kommes tilbage i gryden. Smages til med salt, mild chili og mørk chokolade (kan undlades).





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Chili con carne

karakterer:
Opskriften er vist 10029 gange,
og udskrevet 55 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu