Røget sværdfisk med dampet spidskål
Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget sværdfisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Del kålen i kvarte og damp den i en stor gryde med letsaltet vand i 4 - 5 minutter. Hæld vandet fra og hold kålen varm. Kog fiskefonden op og jævn med maizena, smag til med salt og peber. Kom dilden ved. Steg bacon sprød i smør på en pande.
Fordel den varme kål på 4 tallerkner, kom de skivede røget sværdfisk på kålen, hæld saucen over, og pynt med den stegte bacon. |
|
Opskriften er vist 11232 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne