Stegt havtaskekæbe med jordskokcarpaccio
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Jordskokcarpaccio:
Jordskokker skrælles og snittes meget tyndt, gerne på en mandolin. Vendes med olivenolie og citron og drysses med lidt salt. Skiverne lægges rundt på en tallerken. Fennikelsalat: Fenniklen snittes meget tyndt, soltørret tomat skæres i tynde strimler, begge dele blandes med grøn pesto og lægges midt på tallerkenen. Havtaskekæben steges i lidt olie et par minutter på hver side og anrettes på fenikelsalaten |
|
Opskriften er vist 8815 gange,
og udskrevet 71 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne