Lammeskank med mørk øl
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl guleroden og skær den i skiver, hak løg og hvidløg.
Brun skankene af på en tør pande, tilsæt de ordnede grøntsager og brun også dem lidt af. Læg det hele i en stegeso eller fad med låg. Tilsæt øl og estragon og læg låget på og sæt stegesoen i ovnen ved 225 grader C alm. ovn. 2-3 timer eller til kødet er mørt. Serveres med kartoffelmos |
|
Opskriften er vist 15684 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne