Kaffe smørepålæg
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Hak chokoladen og læg stykkerne i en skål.
Hæld 0,5 dl af fløden i en skål og stil den til side.
Hæld 2 dl fløde i en gryde sammen med vaniljesukker og varm det op. Når fløden er varm nok, hældes den ud over chokoladen. Rør rundt til chokoladen er smeltet og blendet sammen med fløden. Hæld massen tilbage i gryden. Tilsæt mandler/hasselnødder, honning/sirup, salt og kaffe og varm det op. Bland maizena med fløden du satte til side i starten. Hæld det sidste fløde i gryden og rør godt rundt i 5-10 minutter, mens det koger langsomt, til blandingen begynder at tykne. Stil gryden til side og lad det køle lidt af, før du hælder det på glas og sætter det i køleskabet. |
|
Opskriften er vist 2611 gange,
og udskrevet 73 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per Hamann - 2019-01-14 18:15:55 Hvornår er fløden varm nok ?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne