Nem og hurtig risret
Fryseegnet : Retten er fryseegnet Indsendt af : Maja.s.k Indsendt : |
Fotograf: Maja.s.k |
|
Sæt risene over (man kan sagtens bruge en ris-koger)
Hæld lidt olie på panden og put kødet på. Lad det få en smule farve, skru så ned til middel varme og vend kødet. Hæld krydderierne på og vend forsigtigt når kødet har fået samme farve over det hele. Skru ned til lavt blus (1-2 ca.), læg låg på og lad det små simre til risene er færdige. Hæld nu risene op til kødet, skru op til middelvarme, og rør det godt sammen, til du selv synes det er nok, giv det evt. en gang mere med krydderierne. Lige inden retten er færdig slukkes for blusset, ærterne hældes i og der røres rundt. Tips: Hvis du bruger ærter fra frost, kan de tøes op i lidt varmt vand, når risene er sat over. Du kan også med fordel putte en lille dåse majs i, som jeg har gjort. |
|
Opskriften er vist 16028 gange,
og udskrevet 85 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne