Spansk marineret kylling
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Jens Indsendt : Red : |
|
|
Mix ingredienserne sammen i en skål. Skær kødet ud efter behov og ilæg kødet i en pose, og hæld derefter marinaden i posen. Ryst posen så marinaden bliver spredt godt, og læg derefter posen i køleskabet i 24-48 timer. Ryst posen ca. 2 gange i døgnet.
Steg kyllingen på panden. |
|
Opskriften er vist 8669 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (328 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne