Røget sværdfisk og pasta med grønne asparges
Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget sværdfisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Kog pastaen "al dénte" i en gryde med kogende, letsaltet vand.
Varm olien i en tykbundet pande og rist asparges og kartofler til de er gyldne og gennemvarme. Den friskkogte pasta vendes i, sammen med merian, salt og peber. Kom frisk revet parmesan ost over retten. Serveres straks. |
|
Opskriften er vist 8268 gange,
og udskrevet 133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne