Avocado-flødeis
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggeblommer og sukker til massen er ensartet og hvid.
Hæld massen i en blender sammen med en moden skrallet avocado og en smugle salt. Blend til alle klumper er væk. Pisk fløden godt i en ren skål, og vend derefter avocadomassen i fløden med en dejskraber. Kom derefter hele massen i en skål og lad den fryse i min. 4 timer, gerne natten over. |
|
Opskriften er vist 3139 gange,
og udskrevet 62 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne