Rabarber/lakrids tærte
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
Fotograf: Missy |
|
Skær rabarberne i stykker på 1 cm.
Put rabarber, sukker og lakridspulver i en gryde og lad det smelte sammen. Lad det køle af. Læg tærtedejen i et tærtefad. Gæld rabarberne over. Hak chokoladen i små stykker og drys det over. Drys med en spsk flormelis. Bag tærten på 200 grader (almindelig ovn) i 20 minutter. |
|
Opskriften er vist 8230 gange,
og udskrevet 89 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne