Svinekæber og sorte bønner (Faioada Completa)
Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Yogi Indsendt : Red : |
|
|
Skær chorizo og svinekøber i store tern, og brun det i smør.
Tilsæt hakkede løg, nelliker, laurbærblade, spidskommen og hvidløg, og steg videre i 1 minut. Tilsæt bouillon-terning, som du har opløst i vandet. Lad kødet simre, til det er næsten mørt - ca. ½ time. Tilsæt de sorte bønner, og lad simre færdig i yderligere 45 minutter. Tilsæt til sidst appelsinsaft og skal, og smag til med salt. |
|
Opskriften er vist 4593 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Yogi - 2016-05-04 18:43:22 Bemærk: Kødmængden er pr. person. Yogi - 2016-04-24 19:04:30 Hovsa, kødmængden er til 2 pers. Skal altså ganges med 2 eller 3, hvis I er godt sultne. Det er en bønneret, men kød er altid godt. Yogi - 2016-04-24 19:01:30 Retten bliver ekstra lækker, hvis den pyntes med frisk koriander, syltet chili og evt. ristet rasp. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne