Kalkun i grøn curry med ris
Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Yogi Indsendt : |
|
|
Kog risene i 3 dl letsaltet vand i en gryde med låg.
Koges efter anvisning på posen. Halvér chili, fjern kernerne og skær den i meget tynde strimler. Rens og snit forårsløgene i tykke skiver på skrå. Skyl broccolien og del den i mindre buketter. Brun kalkunen et par minutter i olie tilsat curryen. Kom kokosmælk, limeblade, chili og broccoli ved og lad det simre 3 min. Tilsæt forårsløg og kog endnu 1 min. Smag til med fiskesauce, drys med basilikum og server med ris. |
|
Opskriften er vist 2363 gange,
og udskrevet 92 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne