Krondyrlever som gryderet
Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Diverse hjort Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : RC Indsendt : |
|
|
Løg og gulerod steges blank i gryde med olivenolie, og tages op. Tilsæt evt. lidt timian.
Lever steges i samme gryde nu med smør. Krydderier tilsættes efter smag. Tilsæt vand som dækker. Koges 15-20 min. Tilsæt evt. en skvis fløde. Retten jævnes. Tilbehør - kogt kartoffel eller mos. Velbekomme. |
|
Opskriften er vist 5915 gange,
og udskrevet 91 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne