Laks i Panang Curry
Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Yogi Indsendt : Red : |
|
|
Sorte ris koges i 1 l. letsaltet vand i ca. 40 minutter.
Kokosmælk, peanutbutter og Panang curry paste opvarmes under omrøring i en gryde. Når massen er jævnt udrørt, tilsættes skivede gulerødder, fintsnittet løg, ternede peberfrugter og fiskesaucen. Sovsen koges op, og skal simre i ca. 15 minutter. Laksen klargøres, og olie varmes på en pande. Steg laksen på skindsiden, så 2/3 er stegt, og vend derefter. Da laksefiletter ofte er tynde i den ene ende, kan det være svært at stege jævnt, så du må stege efter den tykkeste del. Mens fisken steger færdig efter vending, kan du forsigtigt lirke skindene af stykkerne, så de er klar til servering. Er der vand ved risene, hældes det fra, og risene hældes på et serveringsfad. Læg laksestykkerne oven på risene. Sovsen får et pift frisk lime, og smages til med salt. Hæld så sovsen over laksestykkerne, og server. Panang curry paste kan købes i Thai-butikker, men er en pasta af karry, citrongræs, hvidløg, limeblade, spidskommen, salt, chili og koriander. |
|
Opskriften er vist 4847 gange,
og udskrevet 41 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne