Røget sværdfisk og pasta

Røget sværdfisk og pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget sværdfisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.pasta
400 g.broccoli i små buketter
300 g.røget sværdfisk i tern
12 fedhvidløg i chilimarinade
100 g.parmesan ost, frisk revet
 Salt
 Peber, friskkværnet
 
Opskrift:
Kog pastaen "al dénte" i en gryde med kogende, letsaltet vand. De sidste 4 - 5 minutter pastaen koger, kommes broccolibuketterne i vandet og koges med.

Varm lidt olie i en tykbundet pande og rist hvidløg til de er gyldne, tilsæt den røgede sværdfisk i et par minutter, eller til fisken er varm.

Hæld vandet fra pastaen og vend pasta og broccoli med fisk og hvidløg. Anret det i en stor skål, og kom revet parmesan ost over.





karakterer:
Opskriften er vist 8225 gange,
og udskrevet 147 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu