Fried Chicken
Fryseegnet : Kun køleskab Indsendt af : Max Indsendt : Red : |
|
|
Start med at lave brødkrummer. Put LYST brød i en blender og hak det godt i gennem.
Pisk æg i en tallerken Put mel i en anden tallerken Vend kylling lårene i mel Vend dem derefter i det/de piskede æg Vend dem derefter i brødkrummerne. Sørg for at "klemme" brødkrummerne fast om kylling lårene så de ikke falder af. Det skal fungere som en slags dej omkring kyllingen. Du kan gøre dette flere gange. Men en gang er nok. Læg dem i en frityre gryde kurv og giv dem omkring 10 min ved 170 grader. Det kommer an på lårenes størrelse, men 10 min skulle gøre det. Tag kylling lårene op, og krydder dem med krydderi, jeg fortrækker allround krydderi men paprika eller chili pulver er også lækkert. Hvis det skal være stærkt kan du bruge cayennepeber. Lad kylling lårene køle lidt af. De er nok ikke så gode at fryse, men de kan ligges i køleskab og bruges som madpakke. |
|
Opskriften er vist 2267 gange,
og udskrevet 52 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne