Småkager med chokolade karamel og hvid chokolade
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
Fotograf: Missy |
|
DEJ:
Smelt smørret i en gryde. Hæld hvedemel og sukker i en skål. Hæld det smeltede smør i skålen og ælt dejen sammen. Tilsæt en smule vand til dejen er fast og kan rulles ud. Rul dejen ud og skær 8 runde småkager. Bag dem i en 200 grader varm ovn (almindlig ovn) i 20 minutter. Lad dem køle af. FYLD: Stil dåsen med kondenseret kakaomælk i en gryde, dæk dåsen helt med vand og sæt låg på gryden. Kog dåsen i 3 timer. Kig til det ca hver halve time og hæld mere vand i, hvis der er fordampet for meget. Lad dåsen køle af, åbn den og hæld den karameliserede kakaomælk over i en skål og rør det hurtigt rundt. Fyld en god sjat chokolade karamel på fire af småkagerne. Riv den hvide chokolade fint og drys et godt lag oven på karamellen. Læg de fire bare småkager ovenpå. |
|
Opskriften er vist 12045 gange,
og udskrevet 90 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne