Krydret grøn kartoffelsalat
Indsendt af : CJ Indsendt : Red : |
|
|
Bring vand og salt i kog i en gryde.
Tilsæt kartoflerne og kog dem ved svag varme og under låg i Ca. 12 min. eller til de er møre. Pil kartoflerne og lad dem køle af. Rør friskt, vand og de øvrige ingredienser sammen. Skær kartoflerne i mindre stykker og vend dem i dressingen. Stil kartoffelsalaten tildækket i køleskabet i mindst 30 min. Smag til. |
|
Opskriften er vist 2641 gange,
og udskrevet 101 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne