Bananhapsere med guldbarre
Hovedingrediens : Frugt - Banan Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Skær bananerne i 12 små stykker
Smelt guldbarren i en chokoladesmelter eller en gryde. Stik en gaffel eller strikkepind eller lignende i bananerne og rul dem i chokoladen. Rul bananerne i krymmel og sæt dem på en tallerken. Sæt dem i køleskabet til de er størknet helt og er blevet kølige. |
|
Opskriften er vist 1860 gange,
og udskrevet 80 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne