Røget sværdfisk med pærer og hvidløg
Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget sværdfisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Del pærerne i både og fjern kernehuset. Rist pærestykkerne i en varm pande med smør, tilsæt vineddike og lad det koge ind, kom hvidløgene i og lad det blive gennemvarm.
Anret pærerne på 4 tallerkner sammen med den røget sværdfisk i strimler, og de friske koriander. Hertil kan serveres groft brød eller friskkogt pasta. |
|
Opskriften er vist 7380 gange,
og udskrevet 133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne