Bulgursalat 07
Fryseegnet : nej Indsendt af : katinkajo Indsendt : Red : |
|
|
Kog bulguren i hønsefond efter anvisning. Køl. Bland en dressing af olie, tomatpuré, presset hvidløg og citronsaft.
Hak tomat, peberfrugt, agurk og løg fint og bland. Hak mynte og og persille og kom i grøntsagsblandingen. Det er vigtigt at tingene er hakket fint, så fordelingen bliver jævn. Rist pinjekernerne til de er gyldne på en tør pande. Når alle tingene er kølet blandes de og smages til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 4503 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne