Sprødt og blødt fuldkornsfoccacia
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Kjelin Indsendt : Red : |
|
|
1. Opløs gæren i håndlunt vand.
2. Tilsæt mel, salt og A38 og rør dejen i en røremaskine i ca. 10 minutter. Dejen må gerne være blød og klistret. 3. Lad dejen hæve, tildækket og lunt, i ca. 1 time. 4. Skræl og riv gulerødderne fint og rør dem i dejen. 5. Kom bagepapir i en form på ca. 20 x 30 cm (eller et rundt fad på ca. 28 cm i diameter) og hæld dejen i. Dryp olie over dejen. 6. Lad dejen hæve, tildækket og lunt, i 30 min. 7. Prik huller i dejen med fingrene, hele vejen ned til bunden (hullerne lukker sig hurtigt igen) og drys med flagesalt og timian. 8. Bages midt i en forvarmet ovn på 240°C (eller 220°C varmluft). Læg ca. fem minutter til bagetiden hvis du bruger et tykt fad (fx et ildfast fad). |
|
Opskriften er vist 2500 gange,
og udskrevet 73 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne