Rabarbersnaps
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rabarberne renses og skæres i små stykker som lægges i et glas med låg, hæld sukker over og ryst det godt sammen og lade det stå til næste dag.
Hæld snaps eller vodka over, tilsæt evt smag så som kanelsatang, ingefær eller vanillestang. Blandingen skal nu stå og trække 3-4 uger, ryst gerne glasset 1-2 gange dagligt. Rabarberne sigtes fra og snapsen hældes på flaske. |
|
Opskriften er vist 40901 gange,
og udskrevet 269 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (10 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2022-05-25 14:31:02 Putter det i desserter :) anonym - 2022-05-14 21:43:01 Hvad gør vi med resterne…de gode rabarber der har ligget i snaps? 😃 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne