Marineret tunsteaks med varm nudelsalat
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Marinade:
Chilien hakkes fint og røres sammen med de øvrige ingredienser til marinaden. Tunsteaksne vendes godt i marinaden og marinerer heri ca. 30 minutter. Nudelsalat: Grøntsagerne snittes fint, kommes i kogende vand ca. 5 sekunder og dryppes af. Vendes med 1 spsk. Olivenolie. Grønsagerne vendes i de kogte, drænede nudler, serveres varm. Tunsteaksne steges på en meget varm grillpande, 1-2 minutter på hver side. |
|
Opskriften er vist 12200 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne