Hakket bisonbøf med kantareller
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med at rense kantarellerne, det gøres nemmest med en børste, tag de pæneste fra tilbehøret.
Bøffer: Farsen formes til 4 bøffer som steges ca. 3 minutter på hver side. Sovs: Tag lidt pæne kantareller fra og hak resten groft. Sauter kantarellerne i det overskydende smør fra bøfferne. Drys hvedemel over kantarellerne og rør rundt. Hæld piskefløde over og kog til passende konsistens. Smag til med salt og peber og tilsæt evt. lidt kulør. Tilbehør: Bønnerne gives et hurtigt opkog, og sættes til afdrypning. På en ren pande brunes smørret og kantarellerne svitses, bønnerne tilsættes og varmes igennem. Servers gerne med bagekartofler. |
|
Opskriften er vist 8325 gange,
og udskrevet 80 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne