English Muffins koldhævede
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lun mælken til 35 grader og rør gæren ud i den lune mælk. Tilsæt smør, sukker, salt og fuldkornsmel, og rør derefter hvedemel i lidt af gangen, indtil dejen er smidig og lækker. Sæt dejen i køleskabet overdækket med film eller et rent klæde til næste morgen.
Tag dejen ud og lad den stå på køkkenbordet i skålen i en halv times tid. Form dejen til en pølse og del den i 7 eller 8 lige store dele og forme nogle kuglerunde boller, som derefter lige får et tryk så de bliver flade og omkring 1 cm høje. Bag bollerne på en tør pande ved middel varme i ca. 10-15 minutter på hver side. Tips: Dette er ikke en almindelig kagemuffins men nærmere en bolle. |
|
Opskriften er vist 3695 gange,
og udskrevet 80 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne