English Muffins koldhævede

English Muffins koldhævede, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 7 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Koldhævede

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
English Muffins koldhævede, billede 4 English Muffins koldhævede, billede 1 English Muffins koldhævede, billede 2 English Muffins koldhævede, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 dl.mælk
15 g.gær
1 spsk.sukker
40 g.smeltet smør
175 g.hvedemel
75 g.fuldkornshvede
0.5 tsk.salt
 
Opskrift:
Lun mælken til 35 grader og rør gæren ud i den lune mælk. Tilsæt smør, sukker, salt og fuldkornsmel, og rør derefter hvedemel i lidt af gangen, indtil dejen er smidig og lækker. Sæt dejen i køleskabet overdækket med film eller et rent klæde til næste morgen.

Tag dejen ud og lad den stå på køkkenbordet i skålen i en halv times tid. Form dejen til en pølse og del den i 7 eller 8 lige store dele og forme nogle kuglerunde boller, som derefter lige får et tryk så de bliver flade og omkring 1 cm høje.

Bag bollerne på en tør pande ved middel varme i ca. 10-15 minutter på hver side.

Tips:

Dette er ikke en almindelig kagemuffins men nærmere en bolle.





karakterer:
Opskriften er vist 3695 gange,
og udskrevet 80 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu