English muffins 04
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt smørret I en lille gryde, tilsæt mælken.
Opløs gæren i mælkeblandingen
Tilsæt de øvrige ingredienser på nær majsmel og ælt det godt sammen.
Stil dejen til hævning i ca. 1 time et lunt sted.
Rul dejen til en pølse som deles i 14 stykker. Tryk stykkerne flade og drys med majsmel (ikke maizena) på begge sider og lad dem efterhæve ca. 30 minutter. Bollerne bages på en tør pande ved middel varme 5-7 minutter på hver side eller indtil de er gyldenbrune. Tips: Dette er ikke en almindelig kagemuffins men nærmere en bolle |
|
Opskriften er vist 7539 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne