Stegt rødtunge med spinat en branche
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fisken foldes, krydres med salt og vendes i hvedemel.
Den steges på pande i smeltet smør, ca. 4 minutter på hver side.
Skyld spinaten, og lad den dryppe af. Læg den på panden du har stegt fisken på, og lad den falde sammen et øjeblik, krydr med salt og peber og server til fisken sammen med kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 7825 gange,
og udskrevet 42 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne