Vanilje Is uden Ismaskine(Parfait)
Indsendt : Red : |
|
|
Dette er den istype som kaldes Parfait. Fordelen ved denne istype er, at man ikke behøver en ismaskine når den fryses.
Fløden piskes til en let flødeskum. Den må ikke være tykkere end, at den kun lige kan falde af en spiseske. Flødeskummen stilles til hvile i køleskabet. Sukkeret kommes i en kasserolle sammen med den halve vaniljestang og en lille smule vand. Der skal kun være vand nok til at sukkeret ikke brænder på (ca. 1/2 deciliter). Kasserollen stilles på varmen og skal bringes i kog. Imens sukkeret kommer i kog, piskes de 3 æggeblommer luftige. Når sukkeret koger, hældes det ned i æggeblommerne, under kraftig piskning. De skal nu piskes til de bliver helt hvide. Flødeskummen foldes nænsomt i, uden at banke alt luften ud af massen. Massen hældes i en form, stilles i fryseren og skal fryse i ca. 4-6 timer, afhængig af hvor kold fryseren er. |
|
Opskriften er vist 5622 gange,
og udskrevet 117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne