Vanilje Is uden Ismaskine(Parfait)

Vanilje Is uden Ismaskine(Parfait), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.Sukker
3 Æggeblommer
5 dl.Fløde
0.5 Vaniljestang
 
Opskrift:
Dette er den istype som kaldes Parfait. Fordelen ved denne istype er, at man ikke behøver en ismaskine når den fryses.

Fløden piskes til en let flødeskum. Den må ikke være tykkere end, at den kun lige kan falde af en spiseske. Flødeskummen stilles til hvile i køleskabet.

Sukkeret kommes i en kasserolle sammen med den halve vaniljestang og en lille smule vand. Der skal kun være vand nok til at sukkeret ikke brænder på (ca. 1/2 deciliter). Kasserollen stilles på varmen og skal bringes i kog.

Imens sukkeret kommer i kog, piskes de 3 æggeblommer luftige. Når sukkeret koger, hældes det ned i æggeblommerne, under kraftig piskning. De skal nu piskes til de bliver helt hvide.

Flødeskummen foldes nænsomt i, uden at banke alt luften ud af massen. Massen hældes i en form, stilles i fryseren og skal fryse i ca. 4-6 timer, afhængig af hvor kold fryseren er.





karakterer:
Opskriften er vist 5622 gange,
og udskrevet 117 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu