Mørbradbøf med champignonsauce

Mørbradbøf med champignonsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : coco66

Indsendt :     

Ingredienser:
1 svinemørbrad
500 g.champignon
1 stort løg
 evt.en porre
1 pakke bacon i skiver
 
 Sauce:
1 tsk.paprika
1.5 tsk.ketchup
1 tsk.Soya
5 dl.fløde
 Maizena jævner
 
Opskrift:
Løg skæres i grove tern, champignon skæres i kvarte.
Løg svitses på panden til de er blanke og tages af (tilføjes porre skæres den i ringe og svitses med løg). Champignon svitses ved høj varme og tages af.

Mørbraden renses for sener og hinder og skæres i skiver på ca 1/2 cm. Krydres med salt og peber og steges gyldne på panden. Bøfferne tages af og lægges i et ovnfast fad.

Paprika ristes af på panden og ketchup og Soya tilsættes og koges under omrøring ind til en lidt tykkere masse. Piskefløde hældes ved, og koger igennem. Maisene tilsættes til rette konsistens er opnået - Løg og champignon tilsættes og varmes med. Saucen hældes over mørbradbøfferne.

Skiver af bacon ristes og lægges over - fadet stilles i ovnen i ca 30 - 45 min ved 185 gr - evt med folie hvis baconen bliver for mørk.

Serveres med løse ris





karakterer:
Opskriften er vist 5511 gange,
og udskrevet 111 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu