Mørbradbøf med champignonsauce
Indsendt af : coco66 Indsendt : |
|
|
Løg skæres i grove tern, champignon skæres i kvarte.
Løg svitses på panden til de er blanke og tages af (tilføjes porre skæres den i ringe og svitses med løg). Champignon svitses ved høj varme og tages af. Mørbraden renses for sener og hinder og skæres i skiver på ca 1/2 cm. Krydres med salt og peber og steges gyldne på panden. Bøfferne tages af og lægges i et ovnfast fad. Paprika ristes af på panden og ketchup og Soya tilsættes og koges under omrøring ind til en lidt tykkere masse. Piskefløde hældes ved, og koger igennem. Maisene tilsættes til rette konsistens er opnået - Løg og champignon tilsættes og varmes med. Saucen hældes over mørbradbøfferne. Skiver af bacon ristes og lægges over - fadet stilles i ovnen i ca 30 - 45 min ved 185 gr - evt med folie hvis baconen bliver for mørk. Serveres med løse ris |
|
Opskriften er vist 5512 gange,
og udskrevet 111 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne