Røget sværdfisk og salat med grillet gedeost

Røget sværdfisk og salat med grillet gedeost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget sværdfisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.røget sværdfisk i skiver
300 g.gedeost delt i 4 stykker
250 g.grønne oliven
1 salathoved efter eget valg
 
 Dressing:
2 spsk.Dijonsennep
4 spsk.basalmicoeddike
2 spsk.olivenolie
 Salt
 Peber, friskkværnet
 
Opskrift:
Varm lidt olie på en pande og steg gedeosten gylden på begge sider, bag den videre i en 200 °C varm ovn i 4 - 5 minutter.

Rør Dijon sennep, balsamicoeddike og olivenolie sammen i en skål, smag til med salt og peber.

Vend den rensede revne salat i dressingen og fordel salaten på 4 tallerkner, anret den lune ost og skiver af røget sværdfisk på salaten. Drys med grønne oliven og server groft brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 9564 gange,
og udskrevet 158 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu