Røget sværdfisk og salat med grillet gedeost
Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget sværdfisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Varm lidt olie på en pande og steg gedeosten gylden på begge sider, bag den videre i en 200 °C varm ovn i 4 - 5 minutter.
Rør Dijon sennep, balsamicoeddike og olivenolie sammen i en skål, smag til med salt og peber. Vend den rensede revne salat i dressingen og fordel salaten på 4 tallerkner, anret den lune ost og skiver af røget sværdfisk på salaten. Drys med grønne oliven og server groft brød til. |
|
Opskriften er vist 9564 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne