Rødkålssalat med pastinak
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Jan Indsendt : Red : |
Fotograf: jan |
|
Skær rødkålen i meget tynde strimler og put det i en plastikskål. Skræl pastinakkerne. Riv dem på rivejern og put det i skålen sammen med rødkålen. Skær ananassen i ret små stykker (max. 1 cm).
Skær hasselnødderne over 2 gange hver. Put tingene i skålen. Tag lidt citronsaft og hæld det over salaten efter smag. Rør rundt i salaten så alt bliver jævnt fordelt. Hæld det i en salatskål. |
|
Opskriften er vist 9446 gange,
og udskrevet 88 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne