Colakage med skumfiduser
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : |
Fotograf: Missy |
|
DEJ:
Halver skumfiduserne og bland dem i en skål med sukkeret. Kom smør, 275 g af colaen (næsten hele colaen) og kakaopulver i en gryde og giv det et opkog. Hæld den varme masse over sukkeret og bland godt. Rør æg, vaniljesukker og bagepulver i dejen. Rør melet i dejen. Læg et stykke bagepapir i en lille bradepande og fordel dejen deri. Bag kagen i en almindelig ovn på 175 grader i 45 minutter. GLASUR: Kom smør, resten af colaen og kakaopulver i en gryde og giv det et opkog. Tag det af komfuret og pist det sammen med flormelis og vaniljesukker. Tilsæt evt. lidt mere flormelis hvis glasuren er for tynd. Smør glasuren over den afkølede kage. PYNT: Hæld krymmel over kagen. Del skumfiduserne i fire små stykker (et snit på langs og et snit på tværs af hver skumfidus), og fordel dem på kagen. |
|
Opskriften er vist 32939 gange,
og udskrevet 364 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (14 stemmer) |
|
Kommentarer karin - 2017-10-28 17:53:55 hvor mange stykker kage bliver der ud af en dobbelt portion? Anne - 2017-10-04 19:14:15 Hej med jer! I jeres cola kage står der, at man i glasuren skal bruge resten af colaen, men når man skal bruge en dåse cola i dejen, så er der jo ikke mere tilbage i den... Så hvor meget skal der i glasuren? anonym - 2017-02-24 09:21:39 God fugtig kage, der ikke er klæg. Smagen af cola er der dog næsten ikke. Til glasuren lavede jeg efter opskriften og derefter cola med flormelis og blandede de to sammen. Ellers smager det kun af flormelis.. Erica - 2017-02-02 14:15:08 Herlig kage. Den smager rigtig godt med en kold cola til :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne