Champignon i flødesauce
Indsendt : Red : |
|
|
Fuld knald på panden. Rensede hele champignon, uden stok, på tør pande. Drys med lidt salt og peber. Lad champignon afgive deres vand. Tilsæt bacon og krydderurter undervejs.
Stadig fuld skrue. Champignon og bacon dampes. Når væden er ved at være fordampet tilsættes smøret. Stadig fuld skrue. Lige før det bliver tørt tilsættes fløden og tomaterne og der slukkes for blusset. Smag til med salt og peber. Lad eftervarmen samle og opvarme retten og server med ristede ciabattaskiver og grillede sqaushskiver. Fjern timian- og oreganostilkene før servering. Pynt evt. med koriander- og basilikumblade. Nogle dråber citronsaft ovenpå retten ved servering er godt til at tage den lette fedme fra fløden. |
|
Opskriften er vist 4700 gange,
og udskrevet 59 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne