Bønneret med tost og røræg

Bønneret med tost og røræg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bønneret:
1 ds.bønner i tomatsauce
2 spsk.tomatpuré
1 løg hakket
100 g.cocktailpølser i mindre stykker
50 g.Pepperoniskiver halveret
 Salt
 Peber
1 glasvand
 
 Pynt:
 Cremefraiche
3 friske basilikum
 Tørret oregano
 
 Toast m. røræg:
2 skiver fuldkorns-toastbrød ristet
3 æg
0.5 dl.mælk
4 skiver tomat
5 g.smør
 Salt
 Peber
 Muskatnød, friskrevet
 
Opskrift:
Put alle ingredienser til bønneretten i en gryde og varm op og lad simre på medium i fem minutter. Anret i en dyb tallerken. Hæld bønneretten i tallerkenen til kanten af fordybningen. Drys oregano over retten. Lav en spiral af cremefraiche med en ske. Pynt med basilikumbladene.

Smelt smøret på en pande. Tilsæt æg og mælk, krydr og sluk for varmen. Rør æg og mælk sammen til en lind røræg på eftervarmen.

Rist brødet. Skær brødet diagonalt og læg en stor skefuld røræg på alle fire stykker toast. Pynt med tomatskiver.





karakterer:
Opskriften er vist 2546 gange,
og udskrevet 45 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu