Bønneret med tost og røræg
Indsendt : Red : |
|
|
Put alle ingredienser til bønneretten i en gryde og varm op og lad simre på medium i fem minutter. Anret i en dyb tallerken. Hæld bønneretten i tallerkenen til kanten af fordybningen. Drys oregano over retten. Lav en spiral af cremefraiche med en ske. Pynt med basilikumbladene.
Smelt smøret på en pande. Tilsæt æg og mælk, krydr og sluk for varmen. Rør æg og mælk sammen til en lind røræg på eftervarmen. Rist brødet. Skær brødet diagonalt og læg en stor skefuld røræg på alle fire stykker toast. Pynt med tomatskiver. |
|
Opskriften er vist 2546 gange,
og udskrevet 45 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne