Hindbærkage Med Hindbær frosting
Indsendt af : Clara Bille Indsendt : Red : |
|
|
Dej:
Tænd ovnen på 180 grader C. Rør smør og sukker sammen med en elpisker til det bliver luftigt og lyst. Tilsæt æggene. Mel og bagepulver røres sammen og hældes i smørblandingen. Tilsæt til sidst cremefraiche. Bag kagen i ca. 40-50 min. Husk at tjekke med en træpind hvis du er i tvivl. Hvis der kommer dej på træpinden, skal den have længere tid. Frosting: Pisk smør og flormelis sammen, og bland forsigtigt hindbærrene i. |
|
Opskriften er vist 3811 gange,
og udskrevet 85 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne