Røget sværdfisk vinagrette med avocado
Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget sværdfisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Skær avocado kødet som en vifte og anret det på 4 tallerkner, pres citronsaften over, krydres med salt og peber. Bland tomater, eddike, olivenolie, salt, peber og de friske koriander sammen.
Anret den skivede røget sværdfisk ved siden af avocadoviften, og fordel tomatblandingen over fisken. Hertil serveres groft brød. |
|
Opskriften er vist 9010 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne