Stegte, marinerede sild, som svigermor laver dem
Indsendt af : Ladegaard Indsendt : Red : |
|
|
Sildene skylles, rygfinnen skæres fra, og sildene deles i to filetter der lægge i vand.
Mel, salt og peber kommes i en pose, og blandes. Sildene tørres i køkkenrulle, og puttes posen, der rystes godt. Filetterne steges ved hård varme i ca. 2 min på hver side, og lægges til afkøling i et fad, evt. på et lag løgringe. Sukker og eddike røres sammen til sukkeret er opløst, og vandet tilsættes. Når sildene er kolde hældes lagen over, og der pyntes med løgringe. Fadet sættes koldt, gerne natten over. Sildene kan holde sig op til en uge i køleskab. |
|
Opskriften er vist 5021 gange,
og udskrevet 91 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Jørgensen - 2016-04-28 19:03:51 En super enkel men meget lækker opskrift. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne