Stegte, marinerede sild, som svigermor laver dem

Stegte, marinerede sild, som svigermor laver dem, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Sildefilett

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ladegaard

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pk.Sildefiletter (10-12 filetter)
1 dl.Mel (hvede eller rug)
 Margarine til stegning
 Salt
 peber
1.5 dl.sukker
1.5 dl.eddike
1.5 dl.vand
1-2 løg efter behag
 
Opskrift:
Sildene skylles, rygfinnen skæres fra, og sildene deles i to filetter der lægge i vand.
Mel, salt og peber kommes i en pose, og blandes.
Sildene tørres i køkkenrulle, og puttes posen, der rystes godt.
Filetterne steges ved hård varme i ca. 2 min på hver side, og lægges til afkøling i et fad, evt. på et lag løgringe.
Sukker og eddike røres sammen til sukkeret er opløst, og vandet tilsættes.
Når sildene er kolde hældes lagen over, og der pyntes med løgringe. Fadet sættes koldt, gerne natten over.
Sildene kan holde sig op til en uge i køleskab.





karakterer:
Opskriften er vist 5021 gange,
og udskrevet 91 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (27 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-04-28 19:03:51
En super enkel men meget lækker opskrift.