Kartoffelmos med selleri
Indsendt : |
|
|
Skræl kartofler og selleri, og skær begge dele i store tern. Læg dem i en gryde, dæk med vand, og lad dem koge under låg i 15-20 minutter.
Gem 3 dl af kogevandet fra kartofler og selleri, og hæld resten fra. Mos kartofler og selleri med en kartoffelmoser eller et stort piskeris. Tilsæt kogevandet lidt ad gangen, til mosen får en passende blød konsistens. Smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 26453 gange,
og udskrevet 243 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne