Claras Forårslagkage Med Bær
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Clara Bille Indsendt : Red : |
|
|
Marengsbunde:
Æggehviderne piskes stive. Eddiken og halvdelen af sukkeret hældes i, og blandingen piskes igen til den er stiv. Resten af sukkeret hældes i, og røres forsigtigt ind i blandingen. Lav 2 ca. Lige store cirkler af dejen på et stykke bagepapir. (Et tip til at få dem nogenlunde ens er at bruge fx en tallerken som skabelon, og tegne en tynd blyantsstreg som man kan smøre dejen ud indenfor.) Bundende bages i 1 time ved 110°C alm. ovn i 1 time. Bærfyld: Pisk fløden til flødeskum, og knus makronerne ned i. Bland forsigtigt flødeskum og makroner og bland til sidst bærrene i. Pynt: Pisk fløden til flødeskum. Vask og skær bærrene så de er klar til at pynte med. Samling: Lig den første marengsbund på et fad. Smør et godt lag bærfyld på, og lig den næste bund på. Smør kagen ind i flødeskum og pynt med bær. |
|
Opskriften er vist 4930 gange,
og udskrevet 111 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne