lynhurtigt svensk pølseret
Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : Gro Larsen Indsendt : Red : |
|
|
Skær pølserne i halve og varm dem på en pande med høj kant.
Imens skæres kartoflerne i stykker på pølsernes størrelse. Kartoflerne tilsætte og lidt efter tomatpure. Pølser og kartofler må ikke være meget brune. Når puréen er blandet i panden hældes det meste af fløden i og der røres rundt til alt puréen er rørt ud. Smag til med krydderier og lidt mere fløde hvis smagen fra pure er for gennemtrængelig. Skru lidt ned og lad panden stå i 5-10 min mere - jo længere jo mere tyk/cremet bliver sovsen. Svensk pølseret kan varieres i det uendelige men skal det være let og hurtigt er denne perfekt. Tager ikke længere end at vælge en ret på just eat |
|
Opskriften er vist 10112 gange,
og udskrevet 104 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Morten - 2016-03-27 18:04:32 Det smager ganske forfærdeligt .... Brug rigtige kartofler og røde pølser skåret i stk i stedet ... 😱😫 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne