lynhurtigt svensk pølseret

lynhurtigt svensk pølseret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er ikke fryseegnet

Indsendt af : Gro Larsen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 Glasglas- kartofler
1 pakkecocktailpølser
70 g.tomatpure
5 dl.fløde
 salt
 peber
 paprika
 evt.karry og allround
 
Opskrift:
Skær pølserne i halve og varm dem på en pande med høj kant.

Imens skæres kartoflerne i stykker på pølsernes størrelse. Kartoflerne tilsætte og lidt efter tomatpure. Pølser og kartofler må ikke være meget brune.

Når puréen er blandet i panden hældes det meste af fløden i og der røres rundt til alt puréen er rørt ud.

Smag til med krydderier og lidt mere fløde hvis smagen fra pure er for gennemtrængelig. Skru lidt ned og lad panden stå i 5-10 min mere - jo længere jo mere tyk/cremet bliver sovsen.

Svensk pølseret kan varieres i det uendelige men skal det være let og hurtigt er denne perfekt. Tager ikke længere end at vælge en ret på just eat





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Svensk pølseret

karakterer:
Opskriften er vist 10112 gange,
og udskrevet 104 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-03-27 18:04:32
Det smager ganske forfærdeligt .... Brug rigtige kartofler og røde pølser skåret i stk i stedet ... 😱😫