Havtaskekæber med bløde løg

Havtaskekæber med bløde løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Havtaskekæber med bløde løg, billede 4 Havtaskekæber med bløde løg, billede 1 Havtaskekæber med bløde løg, billede 2 Havtaskekæber med bløde løg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.havtaskekæber
 hvedemel
 salt
 peber
 
 løg
 smør
 
 parmaskinke
 
Opskrift:
Hinderne fjernes fra havtaskekæberne som vendes i hvedemel krydret med salt og peber.

Løgene skæres i halve skiver og steges bløde på pande i rigeligt smør.

Parmaskinken steges sprøde i smør.

Til slut steges havtaskekøberne i det resterende smør, 4-5 minutter på hver side.





karakterer:
Opskriften er vist 7591 gange,
og udskrevet 104 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu