Havtaskekæber med bløde løg
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hinderne fjernes fra havtaskekæberne som vendes i hvedemel krydret med salt og peber.
Løgene skæres i halve skiver og steges bløde på pande i rigeligt smør. Parmaskinken steges sprøde i smør. Til slut steges havtaskekøberne i det resterende smør, 4-5 minutter på hver side. |
|
Opskriften er vist 7591 gange,
og udskrevet 104 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne