Svinemørbrad i fad med banan og fløde
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : Else Indsendt : Red : |
|
|
Puds mørbradene og skær dem op i 1½ cm tykke stykker.
Hver banan skrælles. Deles i 4 stykker som igen deles på tværs = 8 stykker Karry brændes på varm stegepande. Tilsættes smørret. Bland i fløde. Smør ovnfast fad med smør. Fordel mørbradstykkerne heri. Fordel bananstykkerne her ovenpå. Fordel fløde/ karryblandingen jævnt over. Steges i forvarmet ovn 200 grader C i 30 minutter. Serveres med løse ris og mangochutney |
|
Opskriften er vist 7817 gange,
og udskrevet 88 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne