Pizza med ananas, bacon, champignon med mere
Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : Else Indsendt : Red : |
|
|
Pizzabund :
Bland alle ingredienser og ælt ca. 5 minutter i kjøkkenmaskin eller rør sammen med ånd. Dejen skal være let fugtig. Hæv dejen 30-40 minutter eller til dobbeltstørrelse Rul dejen ud på en plade med bagepapir. Efterhæv dejen efter ønske, afhængig af hvor tynd og sprød bunn du ønsker Læg på fyld. Fyld : Skræl ananassen. Del i mindre passende stykker. Champignon skæers i tynde skiver. Bacon steges let på pande til de er næsten sprøde. Løg skæres i tynde skiver Hvidløg knuses i presser. Gorgonzola smuldres i mindre stykker Fyldet fordeles : Smør pizzabunden med olje, fordel nederst hvidløg, chapignon og løg (så bunden ikke bliver for våd af ananassen. Læg derefter ananas bacon og til slut gorgonzolaen. Bages ved 250 grader C i 10-15 minutter afhængig af ovn. Denne vejledning er brugt ved alm ovn bordovn) Tips til sprød bund : For at få en ekstra sprø og tynn pizzabunn benyttes en pizzastein. Varm pizzasteinen opp i stekeovnen før du lægger på pizzaen. Ikke etterhæv bunnen. Strø semuljegryn på steien før du lægger på pizzaen for å unngå at den brenner sig fast. Stekes ved 25 grader C i 10-15 minutter. Avkjøl på rist. |
|
Opskriften er vist 2913 gange,
og udskrevet 73 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne