Røget sværdfisk med bønner
Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget sværdfisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Læg bønnerne i blød, i rigeligt vand natten over. Varm olien i en stor tykbundet gryde og sauter løgene, tilsæt hvidløg og tomatpure, lad det lige brænde af og tilsæt så bønner og en kop vand.
Lad det simre under låg i 20 minutter, tilsæt tabasco, tomatstykker og 1 kop vand mere, og lad det simre i 20 - 30 minutter, smag til med salt og peber. Anrettes på 4 tallerkner sammen med den skivede røget sværdfisk. |
|
Opskriften er vist 6874 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne