Fajitas a la Jette
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Jette B Indsendt : Red : |
|
|
Skær sener og hinder fra kødet og skær det i 2 x 2 cm tern. Vær opmærksom på hinden på undersiden samt sener indvendig.
Mariner kødet i whisky, salt, peber, spidskommen, bouillon og ketchup 3) Hak løg, forårsløg og peberfrugter Svits kødet et øjeblik på panden, så porerne lukkes. drys maizena over kødet og rør i det, så der lægger sig et sovselignende lag på kødet Læg bagepapir på 37 x 43 cm bradepande og placer tortillas derpå fordel alt fyldet på de 6 tortillas incl. halvdelen af cremefraiche og halvdelen af osten og luk tortillas om fyldet med sammenføjningen nedad. Drys resten af osten over tortillaerne og bag dem i ovnen i 15-20 minutter til osten er gylden Guacamole: Skær avocado over på langs og tag stenen ud. Grav frugtkødet ud med en ske. Mos frugtkødet med en gaffel og tilsæt resten af cremefraichen, samt saften af ½ citron eller lime og lidt salt og peber og 1 spsk løgpulver. Server i en lille skål til fajitas. |
|
Opskriften er vist 2885 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne