Fajitas a la Jette

Fajitas a la Jette, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Jette B

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 rund havarti ost
1.5 delcremefraiche 38%
600 g.oksekød klump
0.5 dl.kethhup
1 delwhisky
2 spsk.maizenamel
6 store fuldkorns tortilla
3 røde Snackpeber
0.5 løg
0.5 bdt.forårsløg
2 modne avocado
1 knsp.spidskommen
1 spsk.paprika
0.5 tsk.salt
0.5 tsk.peber
2 spsk.bouillon
1 spsk.løgpulver
 
Opskrift:
Skær sener og hinder fra kødet og skær det i 2 x 2 cm tern. Vær opmærksom på hinden på undersiden samt sener indvendig.

Mariner kødet i whisky, salt, peber, spidskommen, bouillon og ketchup
3) Hak løg, forårsløg og peberfrugter

Svits kødet et øjeblik på panden, så porerne lukkes.

drys maizena over kødet og rør i det, så der lægger sig et sovselignende lag på kødet

Læg bagepapir på 37 x 43 cm bradepande og placer tortillas derpå

fordel alt fyldet på de 6 tortillas incl. halvdelen af cremefraiche og halvdelen af osten og luk tortillas om fyldet med sammenføjningen nedad.

Drys resten af osten over tortillaerne og bag dem i ovnen i 15-20 minutter til osten er gylden


Guacamole:
Skær avocado over på langs og tag stenen ud. Grav frugtkødet ud med en ske. Mos frugtkødet med en gaffel og tilsæt resten af cremefraichen, samt saften af ½ citron eller lime og lidt salt og peber og 1 spsk løgpulver. Server i en lille skål til fajitas.





karakterer:
Opskriften er vist 2885 gange,
og udskrevet 98 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu