Grydestegt kylling 02
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Annemettemj Indsendt : Red : |
|
|
Skyl kyllingen af og fjern evt. fedt og rester af indvolde. Tør så kyllingen af.
Skyl persillen, og fjern stilkene. Fyld kyllingen med persille salt og peber. Under skindet på brystet af kyllingen, laver du forsigtigt en lomme, hvori du tager en god klat smør og fordeler godt på begge bryst stykker. Her er det vigtigt skindet ikke går i stykker,så forsigtigt. Så lukker du kyllingen godt sammen i begge ender med kødnåle. Skær gulerødder, porrer og løg i grove stykker. smelt fedtstof i en stor gryde, krydder kyllingen med salt og peber og brun den godt af på alle sider. Vær dog stadig forsigtig med brystet, da smøren gerne skulle blive under skindet. Læg så kyllingen med brystsiden opad og hæld vand ved, så kyllingen er tildækket. Kom gulerødderne, porren og løget i. Steges under låg ved svag varme i ca. 45-90. minutter. Til kyllingen er gennemstegt, du kan skære et snit ved låret og hvis kød saften er klar, er den færdig. Tag så den gennemstegte kylling op, med grønsager. Brug stegeskyen til sovs. Fjern eventuelt fedt fra skyen med en ske. Rør majs stivelsen med 2. spsk. koldt vand. Bring skyen i kog og tilsæt majs stivelsen under omrøring. Lad koge et par minutter. Smages til med salt og peber. Dertil kartofler og de kogte grønsager. |
|
Opskriften er vist 5446 gange,
og udskrevet 121 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer John L. - 2019-09-01 20:59:01 Husk hjemmesyltede agurker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne