Kylling Marokkansk tagine
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Yogi Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingen parteres og lægges i en skål.
Pres saften af citronen ud over kyllingen, og lad den hvile i 5-10 minutter.
Tilsæt revet ingefær, hvidløg, hakkede koriander, Ras el Hanut og akaciehonning. Vend kyllingen rundt i marinaden. Lad det hvile i 10 minutter. Skær rødløg og alm. løg i tern. Svits løgene i olivenolie ved middelvarme i en gryde. Kom kyllingen i og vend den rundt. Kom rosinerne i en skål med lunkent vand, og lad dem bløde op. Si vandet fra og kom dem i gryden med kyllingen. Kom 2 spsk. Danablu, safran og vand i gryden. Lad retten simre i ½ time. Kom derefter hele molevitten i en tagine, og top den med to kanelstænger og 3 friske røde og grønne chilier. Sæt taginen i ovnen i en time ved 180 grader. Pynt retten med ristede sesamfrø og hakkede mandler. Har du ikke en tagine, kan du bruge en stegegryde med låg eller en stegeso. |
|
Opskriften er vist 12635 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne